<< Πίσω

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους πιο αυθεντικούς και συνεπείς καλλιτέχνες της γενιάς του και η Σοφία Παπάζογλου, μια λαϊκή ερμηνεύτρια με φωνή που ξεχωρίζει, έρχονται στη μουσική σκηνή Γραμμές κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Στη μουσική τους αυτή συνάντηση, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου, φέρνουν στις Γραμμές τραγούδια αγαπημένα, προσωπικές τους επιτυχίες, αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια, παραδοσιακά και νησιώτικα.

Στόχος τους να κάνουν κάθε Κυριακή μεσημέρι στις Γραμμές, μια μεγάλη γιορτή όπου η διασκέδαση και το κέφι θα έχουν την πρώτη θέση.

Στις Γραμμές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου. Η Σοφία Παπάζογλου θα κάνει ένα μεγάλο οδοιπορικό στο λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα.

Βασίλης Προδρόμου - τραγούδι
Παναγιώτης Στεργίου - μπουζούκι
Ντάσο Κούρτι - ακορντεόν
Νίκος Καινούργιος - κιθάρα
Γιάννης Καραμανώλας - μπάσο
Νίκος Τσιατσούλης - κρουστά
Μανώλης Κότορος - βιολί & τραγούδι

Μουσική Σκηνή Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016