<< Πίσω

Εννέα Όγδοα 9/8 Μουσική Σκηνή

14/10/2017 - 09:00

Εννέα Όγδοα 9/8, η πρόταση για αυθεντική διασκέδαση, σε μια μποεμ συνοικία της πόλης

Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας

Πρεμιέρα Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Παναγιώτη Λάλεζα στη μαρκίζα της, η ιστορική μουσική σκηνή εννέα όγδοα 9/8 πάει στην ιστορική γειτονιά του Θησείου, σε έναν πανέμορφο χώρο, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας.

Αγαπημένο στέκι, τα εννέα όγδοα 9/8 , έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Από το πάλκο του πέρασαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και σχήματα κι έγινε σημείο αναφοράς για όσους επιζητούσαν την αυθεντική διασκέδαση. Ο κόσμος λάτρεψε τα εννέα όγδοα 9/8 , απογείωσε τον χώρο κι έφτιαξε το μύθο τους.

Αυτό το χειμώνα τα εννέα όγδοα 9/8 ανοίγουν καινούργια σελίδα. Στο Θησείο, επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων, σε μια «μποέμ» περιοχή που σφύζει από ζωή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας – δυο υπέροχες φωνές, δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες – είναι βέβαιο ότι θα φωτίσουν με το δικό τους τρόπο τη νύχτα στην πόλη, με ένα πρόγραμμα από το λαϊκό ως το ρεμπέτικο και το δημοτικό.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Ο Παναγιώτης Λάλεζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παραδοσιακό τραγούδι είναι η ψυχή του και οι ερμηνείες του στο δημοτικό τραγούδι αξεπέραστες. Στα εννέα όγδοα 9/8 ο Παναγιώτης Λάλεζας ο οποίος ξεχωρίζει για το βάθος της φωνής του και τις μεγάλες της δυνατότητες φέρνει τραγούδια και σκοπούς που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει, καθώς έχουν "περάσει μέσα μας" ως βίωμα. Μαζί τους οι καλές ερμηνεύτριες Ειρήνη Διαλεχτή και Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου.

Η συνάντηση του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τον Παναγιώτη Λάλεζα στα εννέα όγδοα 9/8 είναι πρόταση, για αυθεντική διασκέδαση!

Μαζί τους οι: Ειρήνη Διαλεχτή, Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου.

Μουσικοί

Κιθάρα: Νίκος Καινούργιος
Μπουζούκι: Μάνος Καλπάκης
Ακορντεόν: Αλέξανδρος Καμπουράκης
Μπάσο: Γιάννης Καρμανιώλας
Κρουστά: Νίκος Νταρίλας
Κλαρίνο: Θοδωρής Τασούλας

Τραγουδιστές

Γεράσιμος Ανδρεάτος
Παναγιώτης Λάλεζας
Ειρήνη Διαλεχτή
Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου

Πληροφορίες

Τοποθεσία: 
Μουσική Σκηνή Εννέα Όγδοα 9/8
Περιοχή - Διεύθυνση : 
Πειραιώς 69 & Αγ. Ασωμάτων 74, 104 35 Αθήνα Τηλ: +30 210 3230034
Χρονολογία: 
2017

Διεύθυνση Ορχήστρας: Νίκος Καινούργιος