\

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!

Εμείς μιλήσαμε με τον αγαπημένο Ελληνα τραγουδιστή και μάθαμε τα πάντα για τη βραδιά αυτή που θα είναι γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια - σταθμούς στην καριέρα του και όχι μόνο!

"Δεν έχω χάσει τίποτε από την λαχτάρα που αισθάνομαι, όταν πρόκειται να τραγουδήσω κάτι που με συγκινεί βαθιά! Δεν είναι όλες οι στιγμές το ίδιο μεγάλες, αλλά, τοποθετώντας τες στη σειρά, βλέπω έναν δρόμο, τον δικό μου, που μου αρέσει πολύ!"

Αγαπάω την ίδια τη μουσική, τα συναισθήματα που νοιώθω μέσα από αυτήν και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει. Με απογοητεύει το γεγονός ότι η εμπορευματοποίησή της δεν την αντιμετωπίζει ως Τέχνη.
λέει στην Εύη Κουκά ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

«Στην καρδιά των τραγουδιών και στην καρδιά της άνοιξης με συναντάτε στο Χαμάμ μαζί με την Αφεντούλα Ραζέλη, με καινούργια πνοή και διάθεση, με νέα δισκογραφική δουλειά και εντέλει ….αισιόδοξο», λέει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μιλώντας στην Εριφύλη Μαρωνίτη και το WebTV του Mega Γεγονότα.

«Ύστερα έρχεται η αγάπη» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου του δημοφιλούς ερμηνευτή, τίτλος που μάλλον συνοψίζει σε αυτή τη φάση και τα συναισθήματά του.

Στο στούντιο του Κόκκινου Πάτρας 107,7 βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος με αφορμή την συμμετοχή του στο σχήμα μουσικής σκηνής της πόλης.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, πάντα απλός και καθημερινός, μας μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική και για το αγαπημένο του μουσικό όργανο, το μπουζούκι.